keskiviikko 8. huhtikuuta 2020

IHAN VAAN KAVERIN PUOLESTA

Maaliskuussa:
Ihan vaan kaverin puolesta kyselen, pitääköhän huolestua taas...
Tämä kyseinen henkilö eläytyi ikkunalaudan pyyhkimiseen, leveän kukkapöydän ja siinä olevien kukkien yli, niin antaumuksella ettei huomannut, että palmuvehkaa tukenut kukkakeppi sujahti avonaisesta suusta pitkälle suuhun ja kitalakeen saakka.🥒
Havahtui moiseen vasta yökkäysrefleksin myötä.
Siis pitääkö huolestua siitä, että tämmöinenkin tapaturmanpoikanen on mahdollista?
Vai enemmänkin siitä, että eläytyessä suu on aina ihan sepposen selällään?
Vai siitä, että kyseinen henkilö ei ole asiasta moksiskaan, kunhan nauraa ja on tyytyväinen, ettei keppi mennyt silmään tai sieraimeen?
Huhtikuussa:
Taas pittää kaverin puolesta kysellä. Kuinka huolissaan saa tai pittää olla?🤨
Viikko sitten perjantaina tää kaveri istui paljussa. Katseli oksien lomasta terävää kuunsirppiä, taivasteli kirkasta tähtitaivasta. Näki ja kuuli telkkäpariskunnan eestaas lentelyn, joutsenien trumpettisoolot joelta.
Siinä päätä pyörittäessä ja kaikkea kuunnellessa ja kahtellessa olikin vasemman jalan ukkovarvas luiskahtanut paljun pohjaventtiiliin, mihin se juuttui kiinni napakasti. Ei auttanut kuin kaverin hädissään pystyyn pompata ja yrittää hivuttaa varvas irti eri kulumasta. Lähtihän se, lopulta, lumpsahtaen. Tämän jälkeen kaveri pystyi taas jatkamaan tähtitaivaan taivastelua ja joutsenien trumpettisooloja.
Samainen kaveri eksyi nyt viikolla kulutushysteriaan, äitinsä asioita hoitamaan. Kauppoihin oli ilmestynyt kassoille pleksejä. Tietenkin tämä kaveri törmäsi naamansa moiseen, sattui nokkaan ja lasit päässä vinoon vinksahti🤓 Onneksi siitäkin selvittiin pienellä säikähyksellä ja hörinällä, ehkä oppimalla taas uutta, läpinäkyvääkin ja näkymätöntä pitää väistellä.
Eli pitääkö olla kuinka huolissaan tämän kaverin puolesta? Luokitellaanko tämän perusteella jo riskiryhmään kuuluvaksi? Ja mikä on se oikea riskiryhmä, johon kuulua? Onko syytä ulkoistaa asioiden hoito suosiolla muille.
Ja tietääköhän kukaan onko EU määritellyt mitään mittoja paljun venttiileille, ettei vaan koidu kenenkään kohtaloksi, jos ei vaikka pääsekään irti. Siinähän voi ihmispolo vaikka jäähtyä, jos jää jumiin pidemmäksi aikaa. Tietty tämä kaveri on suhteellisen siro juurikin/ainoastaan nilkoista varpaisiin, ehkä ongelma onkin se sirous, venttiilit on liika isoja🤪Ehkä tämä onkin vain sirojen ja notkeiden ongelma, kaiken maailman venttilit imaisee helposti.

Kaikenlaisia kavereita sitä ihmisille siunaantuukin. Tunnistatko omasta kaveripiiristäsi?

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu